EPS-isoleringar som håller från generation till generation

Våra EPS-isoleringar är planerade för hållbart byggande. Slutresultatet är energieffektivt och det innebär inbesparade bygg- och uppvärmningskostnader. Med EPS-isoleringer från Solupak åstadkoms hem och lokaler som håller från generation till generation.

Isoleringskompetens i sju årtionden

Solupak fick sin början redan på 1950-talet, då farfarn till de nuvarande ägarna, Pentti Sintonen, och dennes bror Veikko Sintonen startade en fabrik som tillverkade träullsskivor i Tarvasjoki. Andra generationens företagare Tapani Sintonen grundade Solupak år 1985.
Ledningsansvaret för familjeföretaget har nu övertagits av den tredje generationen efter att Tapani Sintonen gick bort i sviterna av en svår sjukdom 1.1.2013. Som verkställande direktör fortsätter Jukka-Pekka Sintonen och som ordförande för styrelsen Leena-Maija Mecklin.

Vi flexar, kvaliteten består

Solupak är känt för sina högklassiga produkter och sitt flexibla verksamhetskoncept. Vår kompetenta personal hjälper dig att finna de rätta produkterna just för dina behov och ser till att de levereras till rätt ställe just vid den tidpunkten, då de behövs.
Vår egen lagerlokal och transportmateriel möjliggör också snabba och flexibla leveranser.

Energieffektiva och miljövänliga EPS-isoleringar

EPS-isoleringar används huvudsakligen för värmeisolering av byggnader, men de lämpar sig också som tekniska isoleringar eller för bygge av vägar och gårdsplaner. EPS-isoleringar används också till exempel i förpackningar och bryggkonstruktioner.
Den bästa materialeffektiviteten i byggnader uppnås med en så lång livslängd och ett så litet reparationsbehov som möjligt. Bygge med hjälp av EPS-isoleringar är energieffektivt och därmed miljövänligt, eftersom EPS behåller sin utomordentliga värmeisoleringsförmåga hela sin långa livslängd, i tiotals år.
Tack vare sin lätthet är isoleringarna lätta att bearbeta och installera, de varken murknar eller möglar och de fås i önskad form och tjocklek. EPS-isoleringar tillverkas också av svårantändlig S-kvalitet som inte underhåller brand.

För en ny era av byggande

Solupak Carbon är en EPS-isolering för modernt byggande. Dess värmeisoleringsförmåga är hela 20 procent bättre än hos traditionella EPS-isoleringar. Carbon-produkterna har tagits fram särskilt för lågenergi- och passivbyggandets behov och för konstruktioner, i vilka isolertjockleken inte gränslöst kan ökas.
Solupak Carbon kan fås för golv-, vägg- och takisolering. Du känner igen Solupak Carbon-isoleringarna på den grå färgen.  

Med Solupak isolerar du hela huset

Täta Solupak EPS Routa/Tjäle

Solupak EPS Tjäle är ett utomordentligt val då det krävs en EPS-isolering som tål även hårt slitage. Produkten har en tät cellstruktur och det innebär en blygsam vattenupptagning.
Produkt: Solupak EPS 120 Tjäle

Förmånliga Solupak EPS Lattia/Golv

Den kostnadseffektivaste lösningen på marknaden för energieffektiv isolering av golv är Solupak EPS Golv. Det är den bästa isoleringslösningen då man jämför priset med kvaliteten.
Produkter: Solupak EPS 60S, 100, 100S och 200 Golv, Solupak EPS 80S Golv Carbon, Solupak EPS 100S Golv Carbon

Trygga Solupak EPS Seinä/Vägg

Isoleringen Solupak EPS Vägg ställer stränga krav på råmaterialen, tillverkningen och lagringen av halvfärdiga/färdiga produkter. Produkten har en utomordentlig måttbeständighet och efterkrympningen har således minimerats. Solupak EPS Vägg tillverkas alltid av självsläckande råmaterial.
Produkter: Solupak EPS 60S och 100S Vägg, Solupak EPS 80S Vägg Carbon, Solupak EPS 100S Vägg Carbon

Exakta och stabila Solupak EPS Katto/Tak

Såsom isoleringarna Solupak EPS Vägg ställer också Solupak EPS Tak stränga krav på måttprecisionen och måttbeständigheten och det innebär en obefintlig efterkrympning. Solupak takisoleringarna ställer också stränga krav på brandegenskaperna.
Produkter: Solupak EPS 60S och 100S Tak, Solupak EPS 80S Tak Carbon, Solupak EPS 100S Tak Carbon

Fråga oss!

Fråga efter EPS-isoleringar från Solupak i närmaste järnaffär eller kontakta oss för att få veta var närmaste affär som säljer våra produkter ligger. Hos oss får du också svar på eventuella frågor.

Gatuadress

Solupak Oy
Yrittäjäntie 7
21450 Tarvasjoki
FO-nummer 0606536-6

Försäljning och kundservice

Telefon (02) 4848 138
Fax (02) 4848 182

förnamn.efternamn (at)solupak.fi

Verkställande direktör

Jukka-Pekka Sintonen
Mobiltelefon 0440 866 933
Vi säljer våra produkter via grossister, järnaffärer och byggfirmor.
"Kunden kan ringa upp vem som helst av oss och få sitt ärende skött. Hos oss tar alla hand om kunderna."
Jukka-Pekka Sintonen, verkställande direktör
"Vi på Solupak är övertygade om att ett gott arbete bär långt."
Leena-Maija Mecklin, styrelseordförande

Kestää su­ku­pol­vel­ta toiselle.

Solupak Oy
Yritystie 7
21450 Tarvasjoki
puh. 02 4848 138
Y-tunnus 0606536-6